banner katten 01

Dierenhotel DISOROJO is HET logeeradres voor uw kat.

Uw katten in pension, waarom?

U gaat op vakantie of u moet (onverwacht) naar het ziekenhuis, u zit met een verbouwing, u gaat verhuizen, u moet misschien op zakenreis of u hebt een andere gelegenheid waardoor u tijdelijk niet voor uw kat kunt zorgen. Nu is daar een oplossing voor, U kunt uw katten onderbrengen in Dierenhotel DISOROJO in Steenbergen.

Voorzieningen

Dierenhotel DISOROJO is geheel nieuw gebouwd en voldoet aan de laatste nieuwe eisen en wensen die de overheid en het kattenbesluit enzovoort daaraan stellen.

Iedere kat heeft zijn eigen ruime verblijf. De verblijven zijn 2 meter hoog, 2 meter breed en 1.65 diep. Het verblijf is voorzien van 4 verschillende lig/zitplaatsen en geeft gelegenheid tot het krabben van de nagels. De vloeren zijn voorzien van tegels en de tussenwanden zijn van gelaagd glas zodat alle katten elkaar kunnen zien. Uw kat zit dus niet met vreemde katten in één verblijf. Dit voorkomt een hoop stress, ze kunnen elkaars voeding niet opeten en elkaars mandjes niet afpakken.

De katten van dezelfde eigenaar blijven ALTIJD bij elkaar.

Kortom we doen er alles aan om uw huisdier zo gerieflijk en veilig mogelijk te huisvesten.

Dierenarts

Uiteraard kan een kat net als bij u thuis wel eens ziek worden. Maar door samenwerking met de dierenarts van Dierenartsenpraktijk Steenbergen e.o zal dit onder controle blijven.

Spelregels...?

Wij werken met katten welke voor onze klanten meestal meer zijn dan dat. Daarom stellen we hoge eisen aan onszelf op het gebied van voeding, veiligheid, hygiëne,verzorging en gezondheid. Daar steken wij veel van onze tijd in. De klanten verwachten van ons dat wij dit voortzetten tijdens het verblijf van uw huisdier in ons pension.

Voeding

U hoeft niets mee te brengen van thuis. Alleen als uw kat een speciale voeding nodig heeft dient u dit mee te brengen.

Aankomst bij DISOROJO

We raden de eigenaar altijd aan om iets vertrouwds van het huisdier van thuis mee te brengen, b.v een favoriet speeltje, dekentje, of de mand waar het dier altijd in slaapt/ligt. Zo heeft uw dier iets vertrouwds bij zich, in een voor het dier nieuwe en vreemde omgeving. Verder verzoeken wij u om bij bezoek aan ons pension met maximaal 2 personen uw dier te brengen. Dit om de rust van alle gasten zo min mogelijk te storen.

Vaccinaties

U kan uw huisdier en al de anderen een dienst bewijzen door er voor te zorgen een zorgvuldige ingeënte pensiongast binnen te brengen.

Vereiste inentingen voor de kat:

  • Kattenziekte
  • Kattenniesziekte
  • Kattenziekte/ kattenniesziekte (dit is de jaarlijkse cocktailenting)
  • Tevens dient de kat/katten een neussprayenting gekregen te hebben tegen kattenniesziekte als zijnde extra enting/bescherming. Dit is de Bortertella druppelmethode!! Deze mag niet ouder zijn dan 11 maanden en dient minimaal 2 weken voor aanvangsdatum toegediend te zijn door uw dierenarts.

Bezichtigingen

Wilt u graag een keer rondkijken in ons dierenhotel, dan kunt u hier klikken om rond te kijken via onze viditour. Hiermee kunt u een kijkje nemen in alle verblijven. Door deze rondleiding virtueel aan te kunnen bieden, houden wij de rust in het hotel optimaal. Dit om de onrust bij de gastdieren zoveel mogelijk te voorkomen.

Heeft u na de digitale rondleiding nog vragen, dan kunt u altijd per telefoon of e-mail contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Belangrijk

Het bezoeken cq brengen en ophalen van uw kat in het pension dient met maximaal 2 personen te gebeuren, dit in verband met de eventuele onrust voor andere gasten. De andere dieren in het hotel mogen NIET GEAAID/AANGERAAKT WORDEN, dit om het eventueel verspreiden van ziektes te voorkomen.