banner honden v2

Dierenhotel DISOROJO is HET logeeradres voor uw hond.

Uw trouwe vriend in een hotel, waarom?

U gaat op vakantie of u moet (onverwacht) naar het ziekenhuis, u zit met een verbouwing, gaat verhuizen, u moet misschien op zakenreis of u hebt een andere gelegenheid waardoor u tijdelijk niet voor uw hond kunt zorgen. Nu is daar een oplossing voor. U kunt uw hond onderbrengen in Dierenhotel DISOROJO in Steenbergen.

Voorzieningen

Dierenhotel DISOROJO is geheel nieuw gebouwd en voldoet aan de laatste nieuwe eisen en wensen die de overheid en het hondenbesluit enzovoort daaraan stellen. Iedere hond heeft zijn eigen ruime verblijf. Uw hond zit dus NIET met vreemde honden in één verblijf. Het verblijf van de hond is 4 meter diep en 3 meter breed. Het verblijf is voorzien van een "verwarmd" nacht/binnenhok en een ruime uitloop naar buiten. Wij laten u hond(en) 3 keer per dag uit. Ook heeft de hond gelegenheid om te spelen met andere honden.

De inrichting van het pension van de hond is zodanig uitgevoerd dat optimale hygiëne bereikt wordt.

Kortom we doen er alles aan om uw huisdier zo gerieflijk en veilig mogelijk te huisvesten!

Dierenarts

Uiteraard kan een hond net als bij u thuis wel eens ziek worden. Maar door samenwerking met de dierenarts van Dierenartsenpraktijk Steenbergen e.o zal dit onder controle blijven.

Spelregels...?

Wij werken met honden welke voor onze klanten meestal meer zijn dan dat. Daarom stellen we hoge eisen aan onszelf op het gebied van voeding, veiligheid, hygiëne, verzorging en gezondheid. Daar steken wij veel van onze tijd in. De klanten verwachten van ons dat wij dit voortzetten tijdens het verblijf van uw huisdier in ons hotel.

Aankomst bij DISOROJO

U dient op uw hond te letten, ook dat hij/zij zijn behoefte niet op de parkeerhaven en / of op de weg doet. Zorg daarom ook dat voor aankomst uw hond goed is uitgelaten. 

We raden de eigenaar altijd aan om iets vertrouwd van het huisdier van thuis mee te brengen, b.v. een favoriet speeltje, dekentje, of de mand waar het dier altijd in slaapt/ligt. Zo heeft uw dier iets vertrouwds bij zich, in een voor het dier nieuwe en vreemde omgeving. Neem geen nieuwe of al te nieuwe spullen mee, de hond kan dit eventueel uit baldadigheid of speelsheid slopen/kapot maken en dan gooien wij het weg.

Verder verzoeken wij u om bij bezoek aan ons pension met maximaal 2 personen uw dier te brengen. En bij het binnenbrengen vragen wij u vriendelijk uw hond kort aangelijnd en weg van de andere gasten te houden om eventuele opwinding minimaal te houden. Dit om de rust van alle gasten zo min mogelijk te storen.

Ophalen

Wees niet teleurgesteld als uw hond rustig is en veel slaapt. Uw hond heeft vele indrukken opgedaan. Hij / zij heeft een leuke vakantie gehad en is moe van alle indrukken die hij / zij heeft opgedaan. Thuis moet hij / zij (net als u) even bijkomen.

Voeding

U hoeft niets mee te brengen van thuis. De honden krijgen Dog Champ te eten en naar de wensen van de eigenaar wordt er gevoerd. Als aardigheidje, na het uitlaten, krijgt de hond een hondenkoekje.

Vaccinaties

U kan uw huisdier en al de anderen een dienst bewijzen door er voor te zorgen een zorgvuldige ingeënte pensiongast binnen te brengen. Vereiste inentingen voor de hond:

  • Kennelhoest (neussprayenting)
  • Grote cocktailenting: dat is:
  1. Parvovirose
  2. Hondenziekte
  3. Hepatitis
  4. Leptospirose
  5. Leverziekte

De entingen zijn bij voorkeur meer dan twee weken geleden toegediend en korter dan een half jaar met een maximum van 1 jaar.

Inentingsboekje

Wij verzoeken u dringend het inentingsboekje iedere keer mee te brengen wanneer uw hond komt logeren. Dit boekje blijft bij DISOROJO en wordt weer teruggegeven als de hond opgehaald wordt. Dit is nodig in verband met controles.

Bezichtigingen

Wilt u graag een keer rondkijken in ons dierenhotel, dan kunt u hier klikken om rond te kijken via onze viditour. Hiermee kunt u een kijkje nemen in alle verblijven. Door deze rondleiding virtueel aan te kunnen bieden, houden wij de rust in het hotel optimaal. Dit om de onrust bij de gastdieren zoveel mogelijk te voorkomen.

Heeft u na de digitale rondleiding nog vragen, dan kunt u altijd per telefoon of e-mail contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Belangrijk

Het bezoeken cq brengen en ophalen van uw hond in het hotel dient met maximaal 2 personen te gebeuren, dit in verband met de eventuele onrust voor andere gasten. De andere dieren in het hotel mogen NIET GEAAID/AANGERAAKT WORDEN, dit om het eventueel verspreiden van ziektes te voorkomen.