banner home nl

Wilt u meer informatie over ons hotel? Bel of mail mij dan vrijblijvend, ik zal u graag te woord staan.

Ons telefoonnummer is: 0031 (0) 167-567398

Ons email adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons adres is:
Stoofdijk 17
4651 SB Steenbergen
(Richting de Heen, zie onderstaande kaart)

Bij ons dierenhotel staat de rust van onze gastdieren centraal. Wij werken daarom uitsluitend op afspraak.

Hoe kom ik bij hotel DISOROJO?

Sommige navigatie systemen sturen u richting Dinteloord, dit is onjuist. U moet Zeelandweg Oost hebben richting De Heen. Wij adviseren u uw navigatiesysteem in te stellen op postcode 4651 SB, huisnummer 17.

Vanuit richting Bergen op Zoom:

U neemt de nieuwe A4 richting Rotterdam en u gaat de A4 af bij de afslag Steenbergen. U komt nu bij de eerste rotonde waarvan u de 2e afslag neemt richting De Heen. Nadat u over het viaduct ben gereden krijgt u weer een rotonde waarvan u de 1e afslag neemt weer richting De Heen. Let hier wel op de snelheid van 80 km/uur. Na ongeveer 700 meter krijgt u een afslag naar links die u moet nemen. U komt dan op de Stoofdijk terecht, na ongeveer 1200 meter aan uw rechtse kant ziet u een wit huis met een bord Disorojo. U bent nu op de plaats van bestemming.

Vanuit richting Dinteloord / Rotterdam:

U neemt de A29 richting Dinteloord deze gaat later over in de nieuwe A4. Na het aquaduct neem de afslag Steenbergen. Aan het einde van de afslag komt u bij een rotonde en neemt u de 1e afslag richting De Heen. Let hier wel op de snelheid van 80 km/uur. Na ongeveer 700 meter krijgt u een afslag naar links die u moet nemen. U komt dan op de Stoofdijk terecht, na ongeveer 1200 meter aan uw rechtse kant ziet u een wit huis met een bord Disorojo. U bent nu op de plaats van bestemming.

KvK Breda: 20115787
BTW number: NL 8133.93.097.B01


Grotere kaart bekijken